Windows Azure-seminarier i Örebro och Linköping den 5/6

Den 5 juni håller jag två seminarier om Windows Azure i SweNugs regi:

Det första seminariet är ett frukostseminarie i Örebro och innebär en djupdykning i Windows Azure-plattformen – där jag bland annat kommer gå igenom Worker Roles och Azure Service Bus samt hur du migrerar befintliga system till Windows Azure. e-man står för lokal och en lättare frukost, föreläsningen drar igång vid 8.30 men dörrarna öppnar 08.00.

Vart: Nikolaigatan 3, Örebro
När: 08.00-11.00 den 5:e Juni
Anmäl dig här.

Det andra seminariet är ett kvällsseminarie i Linköping och innehåller en introduktion till Windows Azure-plattformen, där jag kommer gå igenom grunderna i plattformen, demonstrera vilka tjänster som finns och hur du kan skapa en webbaserad applikation som körs i Windows Azure. Seminariet börjar kl 18.00 och Sigma står för lokal och något att äta.

Vart: Teknikringen 10, Linköping
När: 18.00-20.00 den 5:e Juni
Anmäl dig här.

Category: azure, seminarie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *