Bilder från TechDays-presentationer

Actives gaddning

Sveriges största Microsoft-konferens Techdays som hölls förra veckan i Örebro blev ett riktigt roligt event för oss på Active Solution: vi hade fyra talare på nio olika sessioner; vi vann Microsoft Awards med Azure-lösningen vi byggt åt film2home och vi lyckades få en stor andel Techdays-deltagare, inklusive Microsofts VD Per Adolfsson, att bära vår tatuering 🙂

I tisdags höll jag en session på pre-konferensdagen om REST-baserade tjänster med det nya ramverket ASP.NET Web API. Powerpoint-bilderna från presentationen “REST på Microsoft-stacken” finns här.

I onsdags höll jag en presentation som handlade om hur du migrerar befintliga system till Windows Azure. Powerpoint-bilderna från presentationen “Migrera befintliga system till Azure” finns här. Denna session spelades också in och kommer (hoppas jag) göras tillgänglig via TechDays-webben.

Category: Techdays

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *