Architecting in the New World – arkitekturspåret på TechDays 2017

ArchitectingInTheNewWorld_640x400

Den 25-26 oktober hålls Microsofts årliga svenska stora konferens TechDays i Kistamässan. Temat i år är +AI och handlar om hur AI-tekniken förändrar våra möjligheter när vi bygger system och hela vårt sätt att se på och tänka kring IT.

Jag har fått förmånen att få vara värd för arkitekturspåret och har bjudit in några av mina favorit-talare som kommer tala om ämnen som just AI och Machine Learning, microservices, federad säkerhet i molnet, GDPR och mycket mer. Ta del av sessioner från bl.a. Patrik Löwendahl, Darrel Miller och Anders Abel – läs mer om agendan här.

Jag hoppas vi syns på TechDays 2017!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *